Festa de la tardor a L’Hortera

El proper diumenge 20 de novembre volem fer la Festa de Tardor. Amb ganes de fer de mou una trobada i gaudir de l’espai.
Amb els diners recollit ajudar a l’autogestió de l’espai.
L’idea es fer una fira d’intercanvi pel mati. Ja sabeu, si us ha quedat alguna cosa per trobar a la fira de Mieres, o alguna cosa intercanviada no us convenç, teniu un altre oportunitat a l’hortera. Penseu que davant de l’hortera no hi caben molts cotxes així que podeu aparcar al parquing de l’institut i venir caminant o us apropeu per deixar les coses i després l’aparqueu. Estaria bé si us animeu a portar coses fetes per vosaltres de menjar o artesania així podrem fer una trobada entre petits productors.
Després farem el dinar. Si ens podeu confirmar si veniu per tal de fer-nos una idea de quans serem i si ens adelanteu els diners abans, genial. Em pensat que aquest cop porteu el plat i els coberts, així serà més fàcil recollir als horter@s.
Envio el cartell que ja ve a dir això mateix.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *