Feb 23

14 aniversari del CSO Kan Kolmo

14 ANIVERSARI CSO KAN KOLMO
4-5 MARÇ 2023

DISSABTE 4 DE MARÇ
11H
CINEFORUM “FUGIR DE L´OBLIT”, A CÀRREC DE L´AUTOR

13H
VERMUTH MUSICAL AMB DJ ERRCORR (FOLK ELECTRÒNIC)

14H
DINAR VEGÀ

16H
TALLER DE RAP amb MAD de la CLIKA PIKA
TALLER DE URBAN DANCE amb Lídia de KAMIKAZE 
I AL PATI CIGALONS I JOCS

19H
MOSTRA DE CURTS DE TERROR CASOLANS

21H
FESTETA
CONCERT AMB COLMILLO TWINS (ROCK&ROLL EN ACÚSTIC)
PD SABOTAGE (MUSICA PROMISCUA CON GUANTES DE LATEX)
PD PLUMA (MAMARRACHEO)

HI HAURÀ SOPAR VEGÀ

DIUMENGE 5 DE MARÇ

12H
EL MÍTIC KABARET DE KAN KOLMO

HI HAURÀ DINAR!

c/ Carme 41 – Txirona

 

 
 
 
 
 
 
Feb 12

Dijous 16/2/2023 – Projecciò documental a l´lnfokiosk

 

Dijous 16/2 a les 19:30 a l´lnfokiosk

Documental sobre el filòsof sud-coreà Byung-Chul Han i el seu pensament, que tracta el fenomen de la fatiga a les nostres societats capitalistes i els seus símptomes associats, com la depressió i l’esgotament. En el següent documental, Han parla sobre el fenomen contemporani de la ‘ Societat Burnout’ i planteja la qüestió de com volem viure avui i descobreix els temes subjacents d’una societat digital orientada al concepte de l’èxit.

Jan 26

Dissabte 4/2/2023 – Concert

El proper dia 4 de febrer a les 19h tenim de visita a DOMET DUO a amb la seva sessió de improvització noise-nofolk i a TERRABASTALL amb una sessió en vinyl de noise,free jazz i electrònica experimental..

Hi haurà tapeo vegà, birres artesanes i sucs..

Millor si no vens amb el teu compa perrunx.

Nov 04

Divendres 11/11/2022 – PRESENTACIÓ TROBADA DEL LLIBRE ANARQUISTA (GIRONA) & PUNKZINE SILENCIO TÓXICO #12


El proper divendres 11 DE NOVEMBRE, des de les 19:00h, al CSO KAN KOLMO per presentació de la TROBADA DEL LLIBRE ANARQUISTA DE GIRONA i, a la vegada, presentació del nou SILENCIO TÓXICO 12.

Us deixem la programació: 
PRESENTACIÓ TROBADA DEL LLIBRE ANARQUISTA (GIRONA) & PUNKZINE SILENCIO TÓXICO #12

Divendres 11 de novembre 2022 
CSO KAN KOLMO  (C/ Carme 41, Girona) 

A les 19:00h  
Xerrada/debat “Com ens organitzem? Les pràctiques llibertàries” amb els col·lectius: Hermano Mono, La Plaga DIY, Kan Kolmo y Silencio Tóxico. 

A les 20:30h 
Concert amb TENSÖ i PÖLS.

Hi haurà tapeo vegà. 
Bo d’ajut lliure. 
Els possibles beneficis aniran per la trobada del llibre anarquista de Girona. 
Allí ens veiem!

Oct 07

Dimecres 12/10/2022 – Jornadas Migrantes “12 Octubre Anticolonial”

Queremos invitarles a estas jornaditas migrantes del 12 de oct, donde seguiremos invocando la memoria anticolonial. A las 9:30h tendremos un espacio acuerpamiento gráfico y sentires en el espacio público (esta actividad será no mixta, solo para personas migras y racializadas). A las 16:30 hrs tendremos un taller y espacio de experimentación vivencial para hablar sobre la interseccionalidad, una categoría que está actualmente muy de moda y ver las críticas decoloniales sobre la misma, además de cómo ha contribuido a generar jerarquías de opresiones siguiendo la misma lógica neoliberal. A las 18:30 proyectaremos el corto “nuestra venganza: memoria anticolonial”, para navegar sobre experiencias de como revivimos y sanamos la heridas. Al terminar habrá pica pica y convivencia, además de recogida de firmas para la campaña de regularización ya.

Jul 19

Diumenge 24/7/2022 – Commemoració de la revolució anarquista de Juliol del ´36

El 19 de juliol de 1936 es va fer una revolta popular per esclafar el cop d’estat de l’exèrcit contra la II República Española. Lluny de ser una defensa popular de les calsses polítiques de l’època, va servir per posar en pràctica el que entenem per Acció Directa, democràcia sense intermediaris, mobilització sense dirigents… Un cop la negativa de les autoritats a entregar armes al poble per fer front a l’escomesa militar, la gent va sortir a agafar les armes dels diferents quarters militars que hi havia a la ciutat de Barcelona. Amb les armes confiscades a l’enemic es va impedir que el cop d’estat prosperés a la capital catalana i, per extensió, a tot el Principat.
Es formaren les milícies antifeixistes que integraren diferents faccions, tant sindicals com partits polítics: CNT, FAI, POUM, UGT, PSUC (format el 23 de juliol).
Un cop establert el front de batalla es va anant instaurant el comunisme llibertari a les zones de rearaguarda que així ho van voler. L’exemple del Consejo Regional de Defensa de Aragón ens aporta les experiències comunista llibertàries que es van donar al món rural aragonès en aquest període.
Per commemorar-ho farem el passi del documental “Vivir La Utopía”, que narra els aconteixaments revolucionaris d’aquell període històric. Contarem amb la presència del sub-director del documental per explicar-nos com es va desenvolupar el seu muntatge i les sensacions d’entrevistar part de la gent que ho va fer possible.