Apr 16

Dijous 20/4/2023 – Presentació del llibre “Maite vaig ser jo, podries ser tu”


Dijous 20/4 a les 19:30 a l’infokiosk Sabot
Presentació del llibre “Maite vaig ser jo, podries ser tu”, a càrrec de l´escriptora Àngels Roura Massaneda

Novel·la sobre la violència de gènere basat en l’experiència personal de l’autora, Àngels Roura Massaneda. A més de mostrar el camí que inicia la víctima quan trenca la relació amb la parella, ens dona totes les claus per superar aquesta situació, recuperar el control i reconèixer les pautes del maltractador. Amb Maite vaig ser jo, podries ser tu, pots ajudar-te a tu mateix/a i a altres persones que pateixen violència de gènere. Un llibre que t’ajuda i et canvia, ja que fa que no tornis a veure les relacions de la mateixa manera.”

Apr 12

Comunicat Kan Kolmo sobre infiltracions policials

Arrel del descobriment per part de La Directa i elSaltoDiario de diversos infiltrats policials dins diferents col·lectius d’arreu, enviem el nostre suport als col·lectius i persones afectades per l’operació estatal contra tot moviment contestatari.

Som conscients que aquesta infiltració va més enllà de les possibles represalies que hi pugui haver en les persones que hi militen. El fet que s’establissin relacions sexo-afectives amb diverses companyes agreuja encara més el caire repressiu de l’operació. No només es vulneren drets col·lectius, s’arriba a fer de la violació un acte de servei, demostrant, un cop més, que la defensa de l’Estat només se sustenta sobre una base de crueltat que afavoreix qui ostenta el poder i intenta destrossar qui s’hi oposa.

Ens sap greu treure el comunicat després de tant de temps, ja que pot reobrir ferides que tot just començaven a guarir-se. Simplement ho fem per enviar el nostre escalf a les companyes i la solidaritat als col·lectius. Posem a la vostra disposició el nostre espai per qualsevol campanya que tireu endavant, per establir llaços de solidaritat i poder enfortir els nostres desitjos de construir un món millor quan ens haguem carregat el malson en el que ens volen fer viure.

Assemblea del CSO Kan Kolmo