Jan 16

Diumenge 25 Presentació de la Campanya: Solidaritat amb el 3 joves de Lleida a CAN RUSK

Bones, us informen de la propera xerradael diumenge 25 de gener que es durà a terme per algunes de les encausades a Lleida. Enmarcat en el suport a presxs i en la campanya Presó = Tortura, algunes companyes es troben pendents de judicis per denúncies de carcellers de la presó de Ponent (Lleida).

ens veiem el diumenge a les 19:00h.cartell xapa dels de lleidaWEB

I després…Pizzeria Assaco Pizzetti (tot el mes de gener, pizzeries solidàries amb les companyes encausades a Lleida).

“” Han sortit les peticions fiscals als tres joves de Lleida que van ser denunciats per amenaces a un carceller del centre penitenciari de Ponent i per obstrucció a la justícia. La petició de la fiscal Marta Viñuales Loriente és de 4 anys de presó a dos d’ells i 3 anys a l’altre, sumat a una multa de més de 20.000 euros. L’advocat de la Generalitat Jorge Merino Hernández amplia aquesta petició a 6 anys pels dos primers i 3 i mig a l’altre. En què consisteixen aquests delictes?

Obstrucció a la justícia és un delicte relacionat amb la pressió que es va fer fa dos hiverns als jutjats de Lleida, a les concentracions convocadespel grup de suport a presxs en lluita de Ponent en solidaritat amb els presxs que denunciaven abusos a la presó. Quan un pres denuncia a carcellers per maltractaments aquests li fan una contra-denunciaper agressions, a més de suposar-li sancions o trasllats. Amb aquestes accions aconsegueixen esterilitzar les denuncies per tortures dels i les preses, ja que la contra-denuncia aconsegueix que s’arxivi la del pres, o el trasllat fa molt més difícil el procés de la denuncia. Sigui quina sigui l’estratègia, l’escarment a un pres que denuncia passa pels augments de condemna, les pallisses o l’allunyament de la seva residència. Tot i això, assumint les represàlies, moltes preses arreu de l’estat es van coordinar per a fer visible la situació d’impunitat que es respira a les presons.Diversos grups de suport de diferents ciutats van tractar d’apropar la campanya Presó=Tortura al carrer.

La gent que va anar a donar el seu recolzament als diversos judicis contra Juankar Santana Martin, (pres que secundava la campanya al CP Ponent, motiu pel qual va sercitat varies vegades als jutjats de Lleida) assistien de manera legal com a audiència pública. D’aquesta manera ja no és tant sols el pres el que coneix de primera mà l’espectacle de la justícia. La impunitat de la màfia carcerària compta amb la foscor de les cel·les d’aïllament però sobretot amb la indiferència social; i és la tensió que es respirava davant d’acusacions públiques tant serioses i la resposta social que es va donar per treure-ho a la llum, que ha obligat a la policia a donar aquest cop repressiu. Als tres joves se’ls acusa d’assistir a aquests judicis i d’amenaçar a un carceller a la plaça Sant Joan durant l’acte de protesta. Necessiten crear caps de turc per parar la lluita a Lleida, protegint carcellers i metges de presons per la seva condició de torturadors, silenciant la cruesa de la realitat a les presons.””

+ info a :https://absolucio3joveslleida.wordpress.com

Dec 09

diumenge 14 de Desembre Xerrada-Col·loqui a Can Rusk amb el col·lectiu “Te kedas donde kieras”.

Dins de els dos mesos que destinem a donar suport a la lluita contra les fronteres i l’Europa fortalesa que les necessita, us convidem a participar a la xerrada col·loqui que farem el proper diumenge 14 de Desembre a les18:00h a Can Rusk amb el col·lectiu “Te kedas donde kieras”. Amb l’idea de que ens expliquin com porten a terme el seu projecte i puguem debatre plegades sobre la situació actual de lxs sense papers, les deportacions, el frontex i les maleïdes fronteres.

tekedasdondekieras14nWEB

 

Aqui us deixem un petit paragraf on les companyes de TKDK expliquen una mica sobre el seu projecte

 

“Quiénes somos

El colectivo TKDK empieza hace aproximadamente 3 años cuando diferentes personas se juntan para trabajar contra el racismo y las fronteras, algunas de ellas desde su propia experiencia de vivir en Europa sin papeles. Una de las primeras iniciativas fue la edición de un manual contra la expulsión con información práctica sobre como funcionan las expulsiones, lo que puedes pedirle a tu abogad@ en caso de detención, etc.

En estos tres años ha pasado mucha gente por el colectivo y eso hace que también el mismo vaya mutando y creciendo, aunque hay algunas bases comunes claras que le dan forma.() ”

 

mes info:

http://tekedasdondekieras.wordpress.com

 

Apr 19

28 d’abril concert a Kan Rusk


EL proper dissabte 28 d’Abril a le 21:00h concert a Can Rusk que els amants de la bici i del hardcore no es poden perdre (sobre tot les punks ciclistes els que no ).

Hi haura papeo dell bo i batuts fantastics.

Vine amb bici o segueix atrofiant les teves cames i deixa el gos a casa

Ens veiem a aki

Mar 01

Aquest diumenge a la pizzería Assako Pizzeti:

“Cómo la no violencia protege al Estado”


Amb la participació del seu autor Peter Gelderloos


El llibre sorgeix del context dels moviments anarquistes, anti-guerra i antiglobalització en els Estats Units entre el 1990-1995.

Ens parla, i ens aporta diferents exemples de com al llarg de la historia s’ha pacificat la rebel·lió social, també de la manipulació de la potent historia de resistència per introduir mentides basades en que totes les victòries aconseguides pels moviments socials son a partir de la no violència i diferents il·lustracions per visualitzar fins on pot arribar el pacifisme, també parla de la participació popular coma eix necessari en la lluita y planteja alternatives


El llibre estar dividit en diferents capítols on parla de :

– La no violència es inefectiva

– La no violència és racista

– La no violència és estatista

– La no violència es patriarcal

– la no violència es tàctica i estratègicament inferior

– la no violència és un engany

la alternativa: possibilitats per un activisme revolucionari.


Tot això ho portarem a debat per valorar el context a on ens trobem per continuar treballant i buscar estratègies i tàctiques per tenir clars els nostres objectius i com els volem aconseguir.

Creiem que amb la situació que ens trobem a Girona actualment, és un debat oportu, interessant i necessari.


La presentació serà aquest diumenge 4 de Març a can Rusk a les 18.00h.

Nov 15

Concert Punk a Kan Rusk

Bones companyes i companys,

des de Can rusk aquest diumenge següent dia 20, tindrem un concert de HC/Punk a les 19H i a partir de les 20H es podran demanar pizzes per sopar.
Els diners de la Pizzeria Asacco pizzetti aniràn destinats per el periòdic anàrquic de barcelona “En Veu Alta”.

Els grups que ens oferiràn el concert són EITER des del Maresme-tropical i WOSES des de Vic-Manlleu…
El vostre gos estarà millor a casa.

Salut i Punk

Nov 04

Comencen les pizzeries solidaries a Can Rusk

La pizzeria es un projecte per treure diners per finançar d’altres projectes de caire antiautoritari,( diaris,tallers, encausades per la repressió, presxs,…) i on es portaran a terme diferents activitats, com presentacions de llibres, xerrades, concerts,…També pretén ser un espai de trobada i difusió. Les pizzeries les fem nosaltres mateixes, no porten ingredients d’origen animal i són a preu popular(3 euros)Comencen a les 20h. I fins les 23h.
A part dels dies que hi ha activitat que començarem a les 18h.

Cada diumenge a Can Rusk C/Comerç, Barri del Pont Major Girona
Aquest diumenge dia 6 iniciem la temporada amb la presentació de la campanya presó=tortura que s’està duent a terme des de l’octubre, son molts presos de tot l’estat els que ja estan realitzant vagues de fam i de pati,diàries,acompanyades d’altres accions com enviant escrits de “denuncia” als organismes que encobreixen la crua realitat penitenciaria (defensor del poble,Tribunal d’Estrasburg,etc,)La presó suposa maltractament en els seus diferents àmbits, i per tant en la seva totalitat. No sols ens referim a la forma més ruda i directa, l’agressió física. La dispersió, l’aïllament, la falta d’assistència mèdica i jurídica, la medicació forçosa, les condemnes de més de trenta anys, així com les condicions d’empresonament voluntari, el anomenat tractament penitenciari, els graus, els mòduls de respecte, les UTEs, els permisos de sortida, el control telemàtic, les llibertats condicionals, etc. són formes de tortura encoberta, el fet d’estar empresonat contra de la teva voluntat es tortura. La pizzeria és solidaria amb la mateixa causa i es a les 18h.
Diumenge 13 de novembre la pizzeria va destinada a la finenciació de la pizzeria a les 20h.
Diumenge 20 de novembre concert punk amb els grups Eiter h/c (BCN) i presentació de nou disc de Wosses h/c des de Torellò.

La pizzeria va destinada al periòdic anàrquic “En Veu Alta” i començarem a les 18h.
Diumenge 27 de novembre la pizzeria va destinada pels encausts de l’encadanada per la campanya de la Núria Pórtulas, a les 20h. Ens veiem a la pizzeria per confluir, compartir i debatre

Assako Pizzeti