Comencen les pizzeries solidaries a Can Rusk

La pizzeria es un projecte per treure diners per finançar d’altres projectes de caire antiautoritari,( diaris,tallers, encausades per la repressió, presxs,…) i on es portaran a terme diferents activitats, com presentacions de llibres, xerrades, concerts,…També pretén ser un espai de trobada i difusió. Les pizzeries les fem nosaltres mateixes, no porten ingredients d’origen animal i són a preu popular(3 euros)Comencen a les 20h. I fins les 23h.
A part dels dies que hi ha activitat que començarem a les 18h.

Cada diumenge a Can Rusk C/Comerç, Barri del Pont Major Girona
Aquest diumenge dia 6 iniciem la temporada amb la presentació de la campanya presó=tortura que s’està duent a terme des de l’octubre, son molts presos de tot l’estat els que ja estan realitzant vagues de fam i de pati,diàries,acompanyades d’altres accions com enviant escrits de “denuncia” als organismes que encobreixen la crua realitat penitenciaria (defensor del poble,Tribunal d’Estrasburg,etc,)La presó suposa maltractament en els seus diferents àmbits, i per tant en la seva totalitat. No sols ens referim a la forma més ruda i directa, l’agressió física. La dispersió, l’aïllament, la falta d’assistència mèdica i jurídica, la medicació forçosa, les condemnes de més de trenta anys, així com les condicions d’empresonament voluntari, el anomenat tractament penitenciari, els graus, els mòduls de respecte, les UTEs, els permisos de sortida, el control telemàtic, les llibertats condicionals, etc. són formes de tortura encoberta, el fet d’estar empresonat contra de la teva voluntat es tortura. La pizzeria és solidaria amb la mateixa causa i es a les 18h.
Diumenge 13 de novembre la pizzeria va destinada a la finenciació de la pizzeria a les 20h.
Diumenge 20 de novembre concert punk amb els grups Eiter h/c (BCN) i presentació de nou disc de Wosses h/c des de Torellò.

La pizzeria va destinada al periòdic anàrquic “En Veu Alta” i començarem a les 18h.
Diumenge 27 de novembre la pizzeria va destinada pels encausts de l’encadanada per la campanya de la Núria Pórtulas, a les 20h. Ens veiem a la pizzeria per confluir, compartir i debatre

Assako Pizzeti

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *