Feb 21

Cumplim 2 anys!!

I per a celebrar-ho em preparat una setmana carregada de activitats.


Començarem les activitats del aniversari el dijous amb una bicicritica fins a Salt que començara a les 18:30h i amb el concert de Conspiració i Absurdo.

El divendres ve carregat de activitats ya que tindrem el taller de pa (9h.), a les 16:30h. es realitzara una pintada de mural. es obrirá la cafeteria amb la distri Logofobia, a les 19:30h. es realitzara un concurs de truites veganes, a les 20h. disfrutarem del cabaret Kolmero al que esteu invitats e invitades a participar i acabarem amb el concert de Bittah i Palmeras Squat.

El ultim dia (dissabte) pel matí es farans activitats infantils a la plaça del lleó. al migdia es fará una fideuá bonissima per dinar, a la tarda (17h.) hi haurá una ginkama Kolmera i per a finalitzar l’aniversari acabarem amb el concert de NPK i La Banda del Karma.

Seran dies de molta festa per a celebrar que ja portem dos anys okupant Girona!!

Feb 10

3r aniversari del CSO La Chispa, a Lleida

Els propers dies 11 i 12 de febrer celebrem el 3r aniversari del CSO La Chispa, a Lleida.

11 de febrer, al local de la CNT ponent (Rambla Ferran, 30 4t1a)

17:00 Taller d’elaboració de pa
19:00 videofòrum amb el documental del cso “casas viejas” de sevilla,
Acte seguit sopador vegà (enviar correu a los [dot] chi [dot] spa [at] hotmail [dot] com si heu de venir al sopar) bo d’ajut 2e (si no tens diners, tranquil! no passaràs gana)

12 de febrer, al CSO La Chispa (a la rotonda de després d’agrònoms, al camí de la creu): Durant tot el dia punt d’informació útil, pràctica i legal sobre l’okupació. Ajudem-nos mútuament per a alliberar nous espais.

21:00 Sopador vegà amb cantautors (bo d’ajut 2e, i ja sas, si no tens diners… no et preocupis) 23:00 CONCERT DE RAP COMBATIU amb: PABLO HASEL, KRONSTADT, GANJAH GOBLINS, SHEIK i micro obert (porteu les bases en cd)

Feb 08

Logofobia estrena blog

Després de quinze anys d’existència, Logofobia estrena bloc. Amb la intenció de deixar enrere l’època del myspace.

Hem decidit muntar el blog per que seguiu estant informats i informades de les nostres novetats, activitats …

A poc a poc anirem omplint el bloc com creiem que es mereix una distribuïdora anticomercial que compleix aquest any quinze anys.

Una distribuïdora que va néixer a València i que després de mil aventures, ara la pots trobar a molts llocs, com la universitat de Girona, la Universitat de Barcelona, el centre social Kan Kolmo, concerts, fires …

Sense mes us animem a que visiteu:

http://www.logofobia.wordpress.com
Feb 08

Jornades pro-ateneu llibertari de Girona

El propers 17 i 18 de febrer es realitzaran a Kan Kolmo unes jornades solidaries amb el futur ateneu llibertari de Girona.

Aquestes jornades constaran del concert de hip hop que es realitzará el dia 17 amb la actuació de Pablo Hasél (www.youtube.com/user/pablohasel) i Kuatre (www.myspace.com/kuatre) i un sopador popular molt bó.
Començará la jornada a les 18h. amb la apertura de la cafetería i la distri Logofobia.

Per a el següent dia s’ha deixat la presentació del llibre “6 estudios” de Felix Rodrigo Mora.
Aquesta jornada començara com la anterior a les 18h. amb la apertura de la distri Logofobia i la cafeteria.