Comunicat Kan Kolmo sobre infiltracions policials

Arrel del descobriment per part de La Directa i elSaltoDiario de diversos infiltrats policials dins diferents col·lectius d’arreu, enviem el nostre suport als col·lectius i persones afectades per l’operació estatal contra tot moviment contestatari.

Som conscients que aquesta infiltració va més enllà de les possibles represalies que hi pugui haver en les persones que hi militen. El fet que s’establissin relacions sexo-afectives amb diverses companyes agreuja encara més el caire repressiu de l’operació. No només es vulneren drets col·lectius, s’arriba a fer de la violació un acte de servei, demostrant, un cop més, que la defensa de l’Estat només se sustenta sobre una base de crueltat que afavoreix qui ostenta el poder i intenta destrossar qui s’hi oposa.

Ens sap greu treure el comunicat després de tant de temps, ja que pot reobrir ferides que tot just començaven a guarir-se. Simplement ho fem per enviar el nostre escalf a les companyes i la solidaritat als col·lectius. Posem a la vostra disposició el nostre espai per qualsevol campanya que tireu endavant, per establir llaços de solidaritat i poder enfortir els nostres desitjos de construir un món millor quan ens haguem carregat el malson en el que ens volen fer viure.

Assemblea del CSO Kan Kolmo

Comments are closed.