El paper dels grups de suport a persones represaliades per lluites socials

Des de l’assembla de la Núria volem fer una xerrada debat entorn la funcionalitat de les campanyes o grups de suport,o grups que no s’han organitzat com a tal, i l’espiral que molts cops ens porta la solidaritat d’aquests casos, el nostre objectiu es treure’n un profit pràctic ja que tenim pendents 2 judicis penals.

hem convidat a diferents grups de suport i gent que ha participat a processos tot i no haver-hi una campanya física, l’ intenció es que hi hagi una breu presentació (punts importants) de cada una de les “campanyes”( 2 minuts i no més ) realitzat per cada una de les campanyes i seguidament realitzarem el debat

Farem el debat el dissabte dia 4 de juny a les 11 del matí a la plaça dels pins que està al costat de plaça Catalunya, de Girona tot finalitzant amb un magnífic vermut

Vinga una abraçada i fins aviat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

(Spamcheck Enabled)