FORA RACISTES DEL POBLE DE SALT

Anglada ni aquí ni enlloc

concentració dissabte 5 ,

Plaça Lluís Companys (davant de l’Ajuntament) ,

18:00h
Difoneu la convocatòria!

El proper dissabte 5, Josep Anglada iniciarà la campanya electoral de Plataforma per Catalunya amb un míting a l’auditori de la Coma-Cros.
El passat mes de setembre ja va visitar Salt, en aquella ocasió per donar suport a la moció presentada per PxC per instar al govern espanyol que no signés el conveni bilateral amb el Marroc que atorgaria el vot a les eleccions locals als immigrants marroquins.

En aquella ocasió es va respondre com calia.
Ara, en resposta a aquesta nova visita, s’ha convocat una concentració a les 18:00h a la Plaça Lluís Companys (davant de l’Ajuntament de Salt) per fer saber a PxC que a Salt no hi són benvinguts i perquè sàpiguen que no es permetrà que feixistes i racistes com Josep Anglada es passegin pels carrers del poble.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

(Spamcheck Enabled)