Al gener torna el Crit de la Terra

Ens tornem a dirigir a totes vosaltres per anunciar-vos, que després d’haver estat alguns mesos de paron, Crit de la Terra tornarà a sortir. Si recordeu Crit de la Terra és un projecte autogestionat de contrainformació de les terres del Nord – est de Catalunya. Esperem contar amb vosaltres perquè ens envieu noticies i articles d’opinió per poder construir totes juntes una contrainformació a l’abast de tothom. Només recordar algunes premises que donàvem alhora d’enviar-nos textos. Per començar, dir que tot el que publiquem volem que tingui un caire radical, és a dir, que vagi a l’arrel del problema. Aquesta premisa és per estalviar-nos que la gent ens enviï textos reformistes, que creeiem que només aporten veritats parcials i serveixen per manipular la lluita. De la mateixa manera que no acceptem aquest tipus de (des)informació, també ens agradaria allunyar-nos de totes aquelles reflexions o notícies que facin referència al ghetto, és a dir, Crit de la Terra preté, fer arribar noticies i reflexions radicals a totes en general, volem que sigui un vehicle, per estendre la lluita, el descontent; no una publicació hedonista que busqui una aprovació del entorn proper. Per dir-ho d’alguna manera, apostem per lo quotidià, per tot allò que afecta a un munt de persones i ens obliga a acotxar el cap i continuar perpetuant aquest sistema assassí i explotador. Més coses, qúestions pràctiques, per tal que dins el Crit de la terra, puguem encabir varietat d’escrits demanem que els textos no tinguin una extensió superior a una pàgina i mitja. Això no es prén com una premisa sine quanom, és a dir, que som flexibles, si no podeu resumir-ho tot i creieu que és molt important que el text es publiqui d’una manera íntegre, ens escriviu, parlem i juntes trobarem una solució. Una altre cosa, per possibilitar la maquetació, impresió i la posterior distribució; tancarem el Crit el tercer diumene de cada mes. Així que si voleu enviar alguna coseta, ho haureu de fer abans d’aquest diumenge, per tal que nosaltres tinguem temps de maquetar, i el Crit surti puntualment, és a dir, la primera setmana del mes següent.

Afegir també, que dins de cada Crit s’inclourà una agenda d’activitats AUTOGESTIONADES, per tal de fer-ne difusió. Si us interessa sortir a l’agenda, ens haureu d’enviar les activitats abans del tercer diumenge de cada mes. També és molt interessants enviar convocatòres de manis, concentracions, etc.
Per últim, dir que el format del Crit de la Terra, ha canviat, ja no serà en format “diari”, aquest gener ja el veureu quan surti el nou i esperem que us agradi.

I res més, només animar-vos a que ens envieu escrits, perquè sense vosaltres el Crit de la terra no té sentit. Una abraçada, salut i molta força!!!!!!!!!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *