INTENT DE DESALOTJAMENT DEL CSOA LA VIEJA ESCUELA (Saragossa)

Aquest matí a partir de les 10h. un dispositiu desmesurat de la policia local i nacional ha envaït les immediateses del C.S.O. La Vieja Escuela al barri de Torrero amb posats de desallotjar el Centre Social.
La resposta veïnal no s’ha fet esperar i la gent del barri ha sortit al carrer cridant consignes per mostrar la seva solidaritat amb el C.S.O., recolzant tota activitat i tasca social que es du a terme des del Centre Social per i per al barri i rebutjant la presència policial que prenia els carrers veïns al C.S.O. Una vegada mes des del poder es destinen fons per finançar la repressió policial, mentrestant famílies senceres són desnonades de les seves cases. Els cossos repressius de l’estat, no contents amb acovardir als veïns i veïnas amb la seva presència, s’han encarregat de mostrar les seves cartes i han carregat colpejant la gent que es trobava congregada en l’exterior. Actualment varis compañers i companyes es troben en l’hospital tramitant parts de lesions. Nostrxs des del C.S.O. La Vieja Escuela seguim en alerta i cridem a la resta de col·lectius i vecinxs a mostrar la seva solidaritat i a continuar participant en les activitats programades en el Centre Social.
C.S.O. La Vieja Escuela SEGUIM AQUÍ!
Mes info a http://laviejaescuela.blogspot.com/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *