La MAT ¿A donde nos lleva?

LA MAT ¿A DÓNDE NOS LLEVA EL PROGRESO? from dokus.aborigen on Vimeo.

Aquest documental pretén potenciar les veus de les lluites contra La Mat, des d’accions legals fins a accions més directes, com la primera okupació que s’ha produït en l’Estat. Totes elles s’enfronten a la nova línia elèctrica de 440 KV que travessarà la Península en el 2013.

En el podreu veure com va ser la preparació del desallotjament, les defenses etc. etc. etc.

El podeu copiar, passar, descarregar lliurement però si voleu col·laborar economicament, ho podreu trobar en diverses distribuïdores alternatives i també en les presentacions que es realitzin del documental.Esperem que a aquest vídeo es li de màxima difusió i que serveixi com a eina per al futur.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *