29-S Girona

?Notícia extreta d’indymedia
Ahir a la nit es van dur a terme diverses accions. La nit va acavar amb dues persones detingudes que encara estan a disposició policial, acusades de segellar més de 40 establiments.
Aquest matí s’han organitzat piquets al centre de girona i rodalies, fent tancar diversos comerços i boicotejant empreses.
Un d’aquests piquets s’ha dirigit a la comisaria on estaven els dos detinguts exigint la seva llibertat. Seguidament han recorregut el centre de girona on s’agrupen els grans comerços (zara, bershka, H&M…) obligant-los a tancar les portes.
L’últim comerç que s’ha tancat ha estat el beneton, allà el grup s’ha dividit.Quan un grup de 14 persones marxava han estat rodejades ràpidament per un gran desplegament policial, on agresivament se’ls ha obligat a posar-se de cares contra la paret. Un a un han anat demanant identificacions i registrant. Els han tingut retinguts durant una mitja hora fins que per grups els han anat deixant marxar. A un d’ells l’han inculpat falsament per portar un martell trencavidres.Durant aquest succés un grup d’unes 15 persones ha estat donant suport increpant a la policia.
La manifestació de la tarda ha transcorregut tranquil·lament sense aldarulls.
Encara estem a l’espera de que alliberin els nostres companys.
MORT A LA GIRONA BURGESA!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *