Dissabte 15 Ofrena floral al companys Paco, Martín, Antonio i Rogelio

En aquesta ofrena floral als companys Paco Conesa, Martín Ruiz, Antoni Miracle i Rogelio Madrigal, cinquanta un any després de ser covardament abatuts pel règim franquista, es representa el memorial llibertari en la lluita de classes vers l’auto emancipació de l’espècie humana, on no hi ha reconciliació nacional possible ni perdó vers els seus botxins, el quals van continuar la seva carrera en aquesta restauració monàrquica del pacte entre la Platajunta i les burgesies perifèriques amb el franquisme. Un botxins que figuren en les guies telefòniques i alguns van ser condecorats pels governs de Felipe González.

Aquesta ofrena floral, en el cementiri de Girona, als companys Paco, Martín, Antonio i Rogelio, igual que es fa cada any en el de Sant Celoni davant la tomba del company Francesc Sabaté, la farem també cada any durant la primera quinzena de gener.

Fa unes setmanes, familiars i amics d’aquests companys, que de manera compromesa, igual que el company Sabaté, van intentar establir una xarxa seriosa i logística de resistència llibertària el gener de 1960, en forma d’un anomenat Moviment Unificat de Resistència i Alliberament (MURLE), QUE ES TRACTAVA D’UN PROJECTE LLIBERTARI DE RESISTÈNCIA, PENSAT, ORGANITZAT, AMB UNA ESTRATÈGIA I AMB UNA TÀCTICA.

La millor defensa de la memòria dels companys Paco, Martín, Antonio i Rogelio és mantenir de manera ferma i coherent el pensament llibertari i la seva presencia activa en un moment que la classe treballadora perd els seus drets socials i laborals.

Paco, Martín, Antonio i Rogelio, companys, os estimem !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

(Spamcheck Enabled)