ESMORZAR POPULAR PER PARAR EL DESALLOTJAMENT

ESMORZAR POPULAR PER PARAR EL DESALLOTJAMENT

 

El proper 30 de setembre pretenen que abandonem el que és un espai autònom, comú, assembleari, compromès i sobretot lliure, per totes les persones que entenen que aquesta no és la millor de les societats. Que una societat que es basa en les desigualtats i en la por no és una societat sana, i és per això que okupem, per demostrar que viure d’una altra manera no és una utopia. Ens organitzem assembleariament, promovent l’horitzontalitat i el trencament de jerarquies. Construïm espais més segurs, transfeministes i antifeixistes, fent front al model patriarcal, racista i especista.

Kan Kolmo és un lloc de trobada per molts col·lectius de la ciutat de Girona. S’hi han promogut activitats d’oci autogestionat, així com diversitat de tallers, jornades, xerrades, cine-fòrums… espais per pensar, per repensar-nos el món, i on hem après a escoltar-nos i a dialogar entre nosaltres.

Continuarem donant vida al centre social i a la ciutat de Girona fins a l’últim moment. Per això, us convidem a seguir-nos en aquelles activitats que farem, a sentir-vos l’espai propi i a poder-lo habitar de totes les maneres possibles. Si teniu propostes, endavant! Omplim-lo de força, lluita, alegria, somnis i aliances.

El monstre no en té prou amb dominar el món, no vol permetre que altres formes de vida siguin possibles i aquí sempre ens hi enfrontarem, no demanarem permís per ser lliures.

Agraïm la difusió del que està succeint per tal que arribi tan lluny com sigui possible!

Us convidem a seguir-nos al nostre canal de difusió a telegram: https://t.me/KanKolmo

Fem una crida a formar part de la resistència el dia 30 de setembre per tal d’evitar el desallotjament.

Han estat 15 anys de lluita, de totes nosaltres depèn que en siguin més.

Comments are closed.