May 23

“1era Trobada del Llibre Anarquista de les Terres Gironines”

Ja tenim aquí la “1era Trobada del Llibre Anarquista de les Terres Gironines”
Les persones que l’hem organitzat estem molt contentes de fer-vos arribar la programació per aquest 26, 27 i 28 de maig de 2023.
Hem preparat rutes històriques pels carrers de Girona, presentacions de llibres i moltes coses més…
Desitgem que amb el contingut i els debats que sorgeixin dintre de la trobada puguem generar pensament crític i teixir comunitat entre totes les que anhelem un món nou.

Apr 16

Dijous 20/4/2023 – Presentació del llibre “Maite vaig ser jo, podries ser tu”


Dijous 20/4 a les 19:30 a l’infokiosk Sabot
Presentació del llibre “Maite vaig ser jo, podries ser tu”, a càrrec de l´escriptora Àngels Roura Massaneda

Novel·la sobre la violència de gènere basat en l’experiència personal de l’autora, Àngels Roura Massaneda. A més de mostrar el camí que inicia la víctima quan trenca la relació amb la parella, ens dona totes les claus per superar aquesta situació, recuperar el control i reconèixer les pautes del maltractador. Amb Maite vaig ser jo, podries ser tu, pots ajudar-te a tu mateix/a i a altres persones que pateixen violència de gènere. Un llibre que t’ajuda i et canvia, ja que fa que no tornis a veure les relacions de la mateixa manera.”

Apr 12

Comunicat Kan Kolmo sobre infiltracions policials

Arrel del descobriment per part de La Directa i elSaltoDiario de diversos infiltrats policials dins diferents col·lectius d’arreu, enviem el nostre suport als col·lectius i persones afectades per l’operació estatal contra tot moviment contestatari.

Som conscients que aquesta infiltració va més enllà de les possibles represalies que hi pugui haver en les persones que hi militen. El fet que s’establissin relacions sexo-afectives amb diverses companyes agreuja encara més el caire repressiu de l’operació. No només es vulneren drets col·lectius, s’arriba a fer de la violació un acte de servei, demostrant, un cop més, que la defensa de l’Estat només se sustenta sobre una base de crueltat que afavoreix qui ostenta el poder i intenta destrossar qui s’hi oposa.

Ens sap greu treure el comunicat després de tant de temps, ja que pot reobrir ferides que tot just començaven a guarir-se. Simplement ho fem per enviar el nostre escalf a les companyes i la solidaritat als col·lectius. Posem a la vostra disposició el nostre espai per qualsevol campanya que tireu endavant, per establir llaços de solidaritat i poder enfortir els nostres desitjos de construir un món millor quan ens haguem carregat el malson en el que ens volen fer viure.

Assemblea del CSO Kan Kolmo

Feb 23

14 aniversari del CSO Kan Kolmo

14 ANIVERSARI CSO KAN KOLMO
4-5 MARÇ 2023

DISSABTE 4 DE MARÇ
11H
CINEFORUM “FUGIR DE L´OBLIT”, A CÀRREC DE L´AUTOR

13H
VERMUTH MUSICAL AMB DJ ERRCORR (FOLK ELECTRÒNIC)

14H
DINAR VEGÀ

16H
TALLER DE RAP amb MAD de la CLIKA PIKA
TALLER DE URBAN DANCE amb Lídia de KAMIKAZE 
I AL PATI CIGALONS I JOCS

19H
MOSTRA DE CURTS DE TERROR CASOLANS

21H
FESTETA
CONCERT AMB COLMILLO TWINS (ROCK&ROLL EN ACÚSTIC)
PD SABOTAGE (MUSICA PROMISCUA CON GUANTES DE LATEX)
PD PLUMA (MAMARRACHEO)

HI HAURÀ SOPAR VEGÀ

DIUMENGE 5 DE MARÇ

12H
EL MÍTIC KABARET DE KAN KOLMO

HI HAURÀ DINAR!

c/ Carme 41 – Txirona

 

 
 
 
 
 
 
Feb 12

Dijous 16/2/2023 – Projecciò documental a l´lnfokiosk

 

Dijous 16/2 a les 19:30 a l´lnfokiosk

Documental sobre el filòsof sud-coreà Byung-Chul Han i el seu pensament, que tracta el fenomen de la fatiga a les nostres societats capitalistes i els seus símptomes associats, com la depressió i l’esgotament. En el següent documental, Han parla sobre el fenomen contemporani de la ‘ Societat Burnout’ i planteja la qüestió de com volem viure avui i descobreix els temes subjacents d’una societat digital orientada al concepte de l’èxit.

Jan 26

Dissabte 4/2/2023 – Concert

El proper dia 4 de febrer a les 19h tenim de visita a DOMET DUO a amb la seva sessió de improvització noise-nofolk i a TERRABASTALL amb una sessió en vinyl de noise,free jazz i electrònica experimental..

Hi haurà tapeo vegà, birres artesanes i sucs..

Millor si no vens amb el teu compa perrunx.

Nov 04

Divendres 11/11/2022 – PRESENTACIÓ TROBADA DEL LLIBRE ANARQUISTA (GIRONA) & PUNKZINE SILENCIO TÓXICO #12


El proper divendres 11 DE NOVEMBRE, des de les 19:00h, al CSO KAN KOLMO per presentació de la TROBADA DEL LLIBRE ANARQUISTA DE GIRONA i, a la vegada, presentació del nou SILENCIO TÓXICO 12.

Us deixem la programació: 
PRESENTACIÓ TROBADA DEL LLIBRE ANARQUISTA (GIRONA) & PUNKZINE SILENCIO TÓXICO #12

Divendres 11 de novembre 2022 
CSO KAN KOLMO  (C/ Carme 41, Girona) 

A les 19:00h  
Xerrada/debat “Com ens organitzem? Les pràctiques llibertàries” amb els col·lectius: Hermano Mono, La Plaga DIY, Kan Kolmo y Silencio Tóxico. 

A les 20:30h 
Concert amb TENSÖ i PÖLS.

Hi haurà tapeo vegà. 
Bo d’ajut lliure. 
Els possibles beneficis aniran per la trobada del llibre anarquista de Girona. 
Allí ens veiem!